• 1

Bodegas Fernández de Piérola

Wijnhuis Fernández de Piérola

De Fernández de Piérola wijnmakerij werd in 1996 opgericht met als doel het produceren van kwaliteitswijnen met een persoonlijkheid dat verschilt van de gestandaardiseerde smaak van de meeste Riojas Wijnen. Met deze twee doelstellingen voor ogen, hebben we onze kleine familie wijnmakerij opgericht uit de familie wijngaarden waarvan we in Moreda bezitten (Rioja Alavesa), een traditionele wijn maken regio.

De wijngaarden wordt alleen met druiven afkomstig van de Moreda wijngaarden gemaakt, 50% van ons eigen en de rest van andere telers.

 
 

Bodegas Aragonesas

Vinedos Bodegas Aragonesa

Onze wijngaarden van 3,700 hectare (9,200 acres) bieden ons een symfonie van kleuren. De rode rotsachtige bodem is de beste omgeving voor onze belangrijkste druivensoorten : Garnacha, Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Mazuela, Chardonnay, Macabeo en Muscat.

Deze robuuste en krachtige wijngaarden van meer dan 100 jaar oud, worden stevig gevestigd op een niet parallel veld dat, in combinatie met een harde klimaat, geven onze wijnen hun unieke kwaliteiten en persoonlijkheid.

 

Bodegas René Barbier

Bodegas René Barbier

Léon Barbier is in Catalonië meer dan een eeuw geleden aangekomen, de zoon van wijngaard eigenaars in de regio van, hij paste zijn kennis van het Frans wijntraditie aan het klimaat en de bodem van Catalonië.  

Dit leidde tot de productie van rode, mooie witte en rosé wijnen van hoogste kwaliteit. Jaar na jaar, oogst na oogst, de opeenvolgende generaties van Barbiers onderhouden dezelfde wijntraditie. Onze Cabernet en Chardonnay wijnen zijn bijzonder populair, onze witte, rosés en jonge rode wijnen en onze Reserves.

Onze toekomstige productie processen zullen de zeer prestigieuze Franse traditie blijven gebruiken, die van de zo gul Catalaanse bodem afkomst.

 

Cava de Sant Sadurni d'Anoia

Bodega Viña Costeira

Bodega Vitinicola Ribeiro

Het wijnhuis Viña Costeira werd opgericht in 1968 en pas twee jaar later werd het Pazo merk op de markt gelanceerd, de eerste Ribeiro wijn gebottled en geëtiketteerd.

Op hetzelfde moment maken de wijngaarden relevante stappen om twee doelstellingen te bereiken, de droom van alle liefhebbers van Galicische wijn : de kwaliteit van die druivensoorten, die de beste Ribeiro maakte terug te vinden, en de modernisatie van de vinificatie technieken te bereiken.

Een intense werk van motivatie van de partners – die vandaag acht honderd zijn – en grote investeringen om de faciliteiten te verbeteren, hebben van onze wijnen een referentie in de Galicische wijnmarkt gemaakt.

 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion