• 1

Bordón Rosado

rioja-Bordon-Rosado

VARIETEIT

Grenache en viura.

PRODUCTIE

Verschillende soorten druiven worden gemengd in gelijke verhoudingen. Het fruit wordt dan zachtjes gemalen. De most rust dan 12 uur met de huid van de vrucht alvorens het gedrukt wordt. Het moet dan vergisten in roestvrijstalen containers met temperatuur controle systeem, op ongeveer 20ºC.

DEGUSTATIE

Framboos kleur met roze zalm tinten, zeer helder. De neus toont framboos en citroenzuur. Het is fris in de mond, lekker en groot, zeer persistent.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Geroosterd rood vlees, wild en rijpe en kruidige kazen

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13% ALCOHOL

SERVEERTEMPERATUUR 9/10º

BELONINGEN

 

85 punten : Wijn Enthousiaste, EEUU
Bronzen Medaille : Wereld Award Décanteur, UK
Bronzen Medaille : Wereld Wedstrijd van Brussel, België

 

Bordón Crianza

Bordón Crianza

DE RIOJA BORDÓN HEEFT ZIJN EIGEN MERK, ONVERGELIJKBAAR, HET IS DE WARE PARADIGMA VAN RIOJA. DIT IS HOE DE BORDON RIOJA IS, DIE, DOOR ZIJN GESCHIEDENIS, KAN DE VERMELDING VAN RIOJA VEROORLOVEN EN ZO EEN VERWIJZING VAN KWALITEITSWIJNEN.

VARIETEIT

Tempranillo and garnacha tinta

PRODUCTIE

Na selectie van het fruit, is de productie op basis van de strippen clusters en slijpen glad bessen gedaan. Na de alcoholische en malolactische gisting wordt de wijn in Amerikaans witte eikenhouten van Ohio. De wijn blijft dan in vat voor 12 maanden en wordt om de 6 maanden onderbroken om de traditionele rekken van vaten tot vaten te ondergaan.

DEGUSTATIE

In rode kleur met robijn hoogtepunten, het zet de neus van rijp fruit, toast en vanille. Het is glad in de mond met een goede structuur en elegante tannine. Het einde brengt hints van fruit en kruiden.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Groeten, wit vlees en gegrilde, schapen kaas, pasta en gefrituurd voedsel in het algemeen.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL

SERVEERTEMPERATUUR 16/18º

TIJD IN VAT 12 maanden

BELONINGEN

Beschouwd als een van de zes beste wijnen in de distributie, Spanje.

Gouden Medaille : Spaanse Wijnen voor Azië, Hong Kong: 2007
88 Punten : Wijn Advocate (Robert Parker), EEUU: 2006
Zilveren Medaille : Berlin Wijne Trophy. Duitsland: 2007
Zilveren Medaille : Internationaal Wijn Challenge, UK : 2006
Zilveren Medaille : Wereld Wijn Award Decanter, UK: 2005

 

Bordón Reserva

bordon-reserva

BESTE LAND, BESTE WIJNEN, BESTE ILLUSIE…
RIOJA BORDÓN RESERVA.
EEN COMPLEET WIJN, MET VEELE TINTEN, KWALITEITEN DIE DOOR DE GROOT AANTAL MEDAILLES IN NATIONALE EN INTERNATIONALE WEDTRIJDEN IS ONDERSTEUND, EN DE EVALUATIES IN WIJNEN TIJDSCHRIFTEN.

VARIETEIT

Tempranillo, Garnacha tinta and Mazuelo.

PRODUCTIE

Na selectie van het fruit, is de productie op basis van de strippen cluster en glad slijpen van de bessen. Na de alcoholische en malolactische gisting, wordt de wijn in Amerikaanse witte eikenhouten van Ohio. De wijn blijft in vaten voor 12 maanden en het wordt onderbroken om de zes maanden om de traditionele rekken van vaten tot vaten de doen.

DEGUSTATIE

Met Heldere robijnrode kleur, men herkend het op neus door zijn subtiele geroosterde aroma van rood fruit, zoete specerijen en een lichte hint van karamel. In de mond, zet het een complex geheel van nuances waar hout en fruit perfect worden geassembleerd.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Groeten, hapjes lepel, gegrild vlees of sauzen, geroosterd vlees.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL

SERVEERTEMPERATUUR 16/18º

TIJD IN VAT 18 maanden

BELONINGEN

Double Gold Medaille : Berliner Wein Trophy 2015
91 Punten : Wine Spectator, New Jersey: May 2015
91 Punten : Wine Spectator USA: 2009
90 Punten : Wine Spectator USA: 2008
Zilver Medaille : Wereld wijn Selectie, Canada: 2007
89 Punten : L’enthousiaste du Vin, EEUU: 2006
Double Gold Medaille : Berliner Wein Trophy 2006
Gouden Medaille : Spaanse Wijn voor Azië, Hong Kong: 2006
91 Punten : Wine & Spirits USA: 2006
91 Punten : Wine Spectator USA: 2006
89 Punten : De Wijn liefhebber, EEUU: 2006
90 Punten : Guía Repsol, Spanje : 2006
92 Punten : Wine Spectator USA: 2005
Gouden Medaille : Wereld Award Decanter: 2004
90 Punten : Wijn Advocaat (Robert Parker), EEUU: 2004
90 Punten : Brouwen Preoven instituut, EEUU: 2001

 

Bordón Gran Reserva

bordon-gran-reserva

ELEGANT, ENERGETISCHE, KRACHTIG, MET EEN FIJNEHEID DANKZIJ DE FLES EN DE OAK DIE HET GETEMMEN HEBBEN. EEN UNIEKE CATEGORIE DIE RIJPHEID EN COMPLEXITIET COMBINEERT, MAKEN ERVAN WIJNEN VAN KUNST.

VARIETEIT

Tempranillo, Mazuelo en Graciano.

PRODUCTIE

Wij selecteren druiven en produceren op traditionele manier (door stripper clusters en de bessen voorzichtig te gieten). Waneer de alcoholische en malolactische gisting gedaan is, wordt de wijn in Amerikaanse eiken van Ohio gemiddelde gerooste vaten geplaatst, waar het twee jaar zal blijven, onder gebroken om de zes maanden om over te gaan tot de traditionele rekken van vaten tot vaten.

DEGUSTATIE

De kleur van de bovenste laag in het midden is robijn. Wat wordt benadrukt op de neus is de sterk balsamico nota en zijn elegante specerijen, zoals zijn tabaksbladeren noten. Zijn zachtheid in de mond geeft het een grote elegantie en doorzettingsvermogen.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Geroosterd rood vlees, wild, vleeswaren, harde en kruidige kazen.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL

SERVEERTEMPERATUUR 16/18º

TIJD IN VAT 24 maanden

BELONINGEN

Grand Gold Medal :Berliner Wein Trophy 2015
93 Punten : Globe & Mail, Canada: 2004
92 Punten : Wine & Spirits Magazine, EEUU: 2001
91 Punten : Stephen Tanzer’s International Wine Cellar, EEUU: 2004
91 Pounten : Toronto Star, Canada: 2004
90 Punten : Wijn Enthousiaste, EEUU: 2004
Gouden Medaille : Wereld Selectie, Canada: 2004
Gouden Medaille : Wereld Wedstrijd van Brussel. België: 2004
Gouden Medaille : Wijn Stijl Azië. Singapore. 2001
 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion