• 1

Bordón Gran Reserva

bordon-gran-reserva

ELEGANT, ENERGETISCHE, KRACHTIG, MET EEN FIJNEHEID DANKZIJ DE FLES EN DE OAK DIE HET GETEMMEN HEBBEN. EEN UNIEKE CATEGORIE DIE RIJPHEID EN COMPLEXITIET COMBINEERT, MAKEN ERVAN WIJNEN VAN KUNST.

VARIETEIT

Tempranillo, Mazuelo en Graciano.

PRODUCTIE

Wij selecteren druiven en produceren op traditionele manier (door stripper clusters en de bessen voorzichtig te gieten). Waneer de alcoholische en malolactische gisting gedaan is, wordt de wijn in Amerikaanse eiken van Ohio gemiddelde gerooste vaten geplaatst, waar het twee jaar zal blijven, onder gebroken om de zes maanden om over te gaan tot de traditionele rekken van vaten tot vaten.

DEGUSTATIE

De kleur van de bovenste laag in het midden is robijn. Wat wordt benadrukt op de neus is de sterk balsamico nota en zijn elegante specerijen, zoals zijn tabaksbladeren noten. Zijn zachtheid in de mond geeft het een grote elegantie en doorzettingsvermogen.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Geroosterd rood vlees, wild, vleeswaren, harde en kruidige kazen.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL

SERVEERTEMPERATUUR 16/18º

TIJD IN VAT 24 maanden

BELONINGEN

Grand Gold Medal :Berliner Wein Trophy 2015
93 Punten : Globe & Mail, Canada: 2004
92 Punten : Wine & Spirits Magazine, EEUU: 2001
91 Punten : Stephen Tanzer’s International Wine Cellar, EEUU: 2004
91 Pounten : Toronto Star, Canada: 2004
90 Punten : Wijn Enthousiaste, EEUU: 2004
Gouden Medaille : Wereld Selectie, Canada: 2004
Gouden Medaille : Wereld Wedstrijd van Brussel. België: 2004
Gouden Medaille : Wijn Stijl Azië. Singapore. 2001
 

Baron d'Anglade

Baron-Anglade

DE BARON D’ANGLADE WIJN IS EEN EERBETOON AAN DE FRANSE PARTNERS DIE DE FRANCO ESPAGNOL BODEGAS HEBBEN OPGERICHT. DIT IS EEN SPECIALE WIJN VAN BINNEN EN BUITEN.
VAN BINNEN, DRUIVEN IN OUDE WIJNSTOKKEN GESELECTEERD EN IN FRANSE EIK GEHOOGD, EN BUITEN, EEN LABEL DIE EEN VOORMALIG MENU LAAT ZIEN, WAAR MEN KAN VAN DE VOOR EN ACHTER VAN HET OORSPRONKELIJKE GEBOUW GENIETEN.

VARIETEIT

Tempranillo, Mazuelo en Graciano.

PRODUCTIE

De geselecteerde druiven worden verbrijzeld voor een tumulstueuze gisting in roestvrijstalen tanks bij een gemiddelde temperatuur 24º C. (Dit proces vereist dat de most en de huid elke dag geroerd worden om de extractie van kleur te bevorderen). De resulterende wijn vervolgens weekt in contact met de huid van de druiven gedurende 9 dagen.

DEGUSTATIE

Kersenrood, met granaat, de Baron D’Anglade ontvouwt rijpe bessen aroma’s, geroosterd eiken en koffie. Gestructureerde, volledige en glad, hij heeft een goede balans tussen rijp fruit en kruiden kenmerken van Allier eik, het einde is persistent.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Groenten, stoofschotels, gegrild vlees of in saus, gebraad.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL

SERVEERTEMPERATUUR 16/18º

TIJD IN VAT 24 maanden

BELONINGEN

93 Punten : Repsol Wine Guide, Spanje: 2005
91 Punten : Peñín Wine Guide, Spanje: 2004
90 Punten : ABC Wine Guide, Spanje: 2001
Gouden Medaille : Cinve W&S Competition, Spanje: 2005
Gouden Medaille : Berliner Wein Trophy, Duitsland:2005
Gouden Medaille : Wereld Wijn Selectie, Canada: 2005
Zilveren Medaille : Mundus Vini, Duitsland: 2001
Zilveren Medaille : International Wine & Spirits Competition, UK : 2005
Zilveren Medaille : Decanter World Wine Awards, UK: 2005
Zilveren Medaille : International Wine Competition, UK: 2005

 

Diamante

diamante

VARIETEIT

Viura.

PRODUCTIE

Onsteelt en licht gekneusd, de druiven worden gefermenteerd bij een lage temperatuur van 12ºC, om de natuurlijke frisheid van deze ingenieuze Viura en Malvasía variëteiten te weerspiegelen. De gisting is daarna voltooid om de natuurlijke suikers in stand te houden (28 gr per liter) en haar halve zoete persoonlijkheid te geven. Een eergenoten aan de wijnen van Zuid-Europa.

DEGUSTATIE

De Van gouden kleur met een bleke gele reflectie, de Diamante wijn ontvouwt een complexe bouquet van rijp fruit, bloemen, ondersteund door aroma’s van zoete must. Glad, elegant en makkelijk te drinken, het heeft een zachte aanslag en een mooi einde licht zuur, die bijdraagt aan de persistentie.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Aperitief, vis, zeevruchten, rijst, desserts, koude schotels.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 11,5% ALCOHOL

SERVEERTEMPERATUUR 8º

BELONINGEN

Nummer 1 Rioja witte van merken wijn in Spanje verkocht
Nummer 1 witte wijn in Mexico verkocht, onafhankelijk van het land van herkomst, boven US$7.
86 Punten : Wijn Advocaat (Robert Parker), USA: 2007
86 Punten : Drank Proeverij Instituut, USA: 2006
85 Punten : Wijn Enthousiaste, USA: 2006
Bronzen Medaille : Wereld Selecties, Canada: 2007

 

Artajona Crianza

Artajona Crianza

EVENWICHTIG IN DE MOND, ELEGANT EN AANGENAAM, HET IS EEN GROTE WIJN.

VARIETEIT

Tempranillo en Cabernet Sauvignon

PRODUCTIE

Een selectie van keuze, de Cabernet Sauvignon en Tempranillo druiven zijn gebruikt om deze wijn te maken die gedurende 12 maanden rijpt in eiken vaten, gevolgd door een nieuwe periode in de fles waar het rondt.

DEGUSTATIE

Intens kersenrood, deze fruitige aroma’s mengen zich prachtig met noten van toast uit de vergrijzing in hout.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5 ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 16/18º
 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion