• 1

Paternina Banda Roja

Paternina Banda Azul

D.O. Ca. Rioja

PRODUCTIE

Na een zorgvuldig gisting bij een temperatuur van maximaal 28ºC, wordt de wijn in vaten gezet gedurende 12 maanden om deze te stabiliseren. De wijn rijpt vervolgens in eiken vaten en daarna gebotteld voor een totale gecombineerde periode van 36 maanden alvorens te worden verkocht.

DEGUSTATIE

Op de heldere rode terracotta tinten, het boeket is elegant met hints van hints van vanille. Het heeft een goede structuur en is vol, complex en met een goede balans.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Perfect bij rood vlees, wild en rijpe kazen.

TECHNISCHE INFORMATIE

TIJD IN VAT 24 maanden
Tijd in fles 24 maanden
 
AwardsZilveren Medaille, Wereld Wedstrijd van Brussel 2012

 

Paternina Monte Haro

Paternina Monte Haro

D.O. Ca. Rioja

PRODUCTIE

De must wordt gefermenteerd bij een maximale temperatuur van 28°C. Na de gisting wordt de wijn overgebracht in eiken vaten te ouden gedurende 6 maanden alvorens te worden verkocht.

DEGUSTATIE

Met kers rode kleur, zeer aromatisch neus, in de mond, rode fruit met romige noten en zoethout. Medium-bodied, het heeft een goede structuur en is persistent.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Perfect bij gegrild of geroosterd vlees.

 

Marqués de Riscal Viña Collada

Marqués de Riscal Viña Collada

VARIETEIT

Tempranillo 93%
Graciano 5%
Mazuelo 2%

PRODUCTIE

De Viña Collada wijn is in onze kelders vervaardigd met druiven van onze meest traditionele wijngaarden. De druiven worden met de hand geoogst en gefermenteerd bij een gecontroleerde temperatuur. Deze wijn drukt de beste kenmerken van onze regio, vooral dankzij de fruitige karakter en zijn bijzonder fijne tannine.

DEGUSTATIE

Dop de schone schijn, intense zwarte kersen kleur, met paarse glans. De neus is jong en open en van gemiddelde intensiteit. De aroma’s zijn aardbei e kersen rood. In de mond, het is medium-bodied met een smaak van rijp fruit en licht geroosterd afwerking.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

De structuur en het lichaam zijn geschikt voor een breed scala gerechten, pasta met peulvruchten, gevogelte en gerooste vlees, evenals curry van kip of varkenvlees.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 14% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 16/18º
TIJD IN VAT 18 maanden

Marqués de Riscal Limousin

Marqués de Riscal Limousin

VARIETEIT

100% Verdejo

PRODUCTIE

Deze wijn is gemaakt met zorgvuldig geselecteerde Verdejo druiven van oude wijnstokken, die komvormige gesnoeid worden, de druiven zijn in de beste grind grond van hoge terrassen van de Duero vallei gehoogd, hand geplukt en in 15 kilo dozen geplaatst met stammen en geplette druiven zodat het oxydatie van de most minimaal is, en aroma’s, kleur en frisheid ervan behouden worden. Na een lichte verduidelijking van de most, vindt de gisting plaats in tanks van 60 liter van Franse eiken uit drie verschillende bronnen : Allier, Nevers en les Vosges. De wijn wordt vervolgens overgelaten op moer voor 6 manden te ouden. Tijdens het verouderingsproces wordt de binding tweemaal per week geroerd met de zogenaamde batonnage techniek.

DEGUSTATIE

Van lichte gouden kleur, complex en elegant. Glad in de mond met een goede basis moer, druiven en een hint geroosterd hout.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Vissaus, wit vlees met niet te opgewekt saus, gebraden lamsvlees gestoofde groeten en peulvruchten.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,3%N ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 9/12º

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion