• 1

Paternina Banda Azul

Paternina Banda Azul

D.O. Ca. Rioja

PRODUCTIE

De most wordt gefermenteerd bij een maximale temperatuur 28ºC. Na de gisting wordt de wijn overgebracht in eiken vaten om te ouden gedurende 12 maanden, gevolgd door 12 maanden rijping in fles alvorens te worden verkocht.

DEGUSATIE

Heldere robijnrode kleur, een florale balsamico delicatesse en traditionele karakter aan de neus. Rondheid, fruitige zoetheid. Verfrissend, elegant en aantrekkelijke stijl. Een schone en klassieke Rioja.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Perfect met mediterrane smaken, rijstgerechten, gevogelte, en gegrild vlees.

TECHNISCHE INFORMATIE

TIJD IN VAT 12 maanden
Maturatie in fles 12 maanden

 

Paternina Banda Roja

Paternina Banda Azul

D.O. Ca. Rioja

PRODUCTIE

Na een zorgvuldig gisting bij een temperatuur van maximaal 28ºC, wordt de wijn in vaten gezet gedurende 12 maanden om deze te stabiliseren. De wijn rijpt vervolgens in eiken vaten en daarna gebotteld voor een totale gecombineerde periode van 36 maanden alvorens te worden verkocht.

DEGUSTATIE

Op de heldere rode terracotta tinten, het boeket is elegant met hints van hints van vanille. Het heeft een goede structuur en is vol, complex en met een goede balans.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Perfect bij rood vlees, wild en rijpe kazen.

TECHNISCHE INFORMATIE

TIJD IN VAT 24 maanden
Tijd in fles 24 maanden
 
AwardsZilveren Medaille, Wereld Wedstrijd van Brussel 2012

 

Paternina Monte Haro

Paternina Monte Haro

D.O. Ca. Rioja

PRODUCTIE

De must wordt gefermenteerd bij een maximale temperatuur van 28°C. Na de gisting wordt de wijn overgebracht in eiken vaten te ouden gedurende 6 maanden alvorens te worden verkocht.

DEGUSTATIE

Met kers rode kleur, zeer aromatisch neus, in de mond, rode fruit met romige noten en zoethout. Medium-bodied, het heeft een goede structuur en is persistent.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Perfect bij gegrild of geroosterd vlees.

 

Marqués de Riscal Viña Collada

Marqués de Riscal Viña Collada

VARIETEIT

Tempranillo 93%
Graciano 5%
Mazuelo 2%

PRODUCTIE

De Viña Collada wijn is in onze kelders vervaardigd met druiven van onze meest traditionele wijngaarden. De druiven worden met de hand geoogst en gefermenteerd bij een gecontroleerde temperatuur. Deze wijn drukt de beste kenmerken van onze regio, vooral dankzij de fruitige karakter en zijn bijzonder fijne tannine.

DEGUSTATIE

Dop de schone schijn, intense zwarte kersen kleur, met paarse glans. De neus is jong en open en van gemiddelde intensiteit. De aroma’s zijn aardbei e kersen rood. In de mond, het is medium-bodied met een smaak van rijp fruit en licht geroosterd afwerking.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

De structuur en het lichaam zijn geschikt voor een breed scala gerechten, pasta met peulvruchten, gevogelte en gerooste vlees, evenals curry van kip of varkenvlees.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 14% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 16/18º
TIJD IN VAT 18 maanden

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion