• 1
René Barbier Cabernet Sauvignon

VARIETEIT

100% Cabernet Sauvignon

Granaat rood, medium-bodied? Neus van rijp rood en zwart fruit, pruimen en cassis, op gerookte kruiden basis, kruidnagel en zwart peper. Eerst zacht en soepel in de mond, met warme en geïntegreerde tannines en een fruitige lengte. Een lange geïntegreerde einde, klassieke en gevarieerd, met peperige kruiden bedekt.

SERVEERTEMPERATUUR 16/18º
Pazo Blanco

De druiven

"Huiden, pulp en kernen fragmenten" van verschillende variëteiten in de D.O. Ribeiro geteeld .

De wijn

Bleek strogeel, schoon en helder. Aroma’s van gemiddelde intensiteit, fijn, met wit fruit, venkel en vers gras. In de mond is het evenwichtig en lekker, vers en opgewekt.

Gastronomie

Vis in het algemeen en snacks.

SERVEERTEMPERATUUR 8°C
Pazos de Ulloa

De druiven

"Huiden, pulp en kernen fragmenten" van verschillende variëteiten in de D.O. Ribeiro geteeld .

De wijn

Bleek strogeel, schoon en helder. Aroma’s van gemiddelde intensiteit, fijn, met wit fruit, venkel en vers gras. In de mond is het evenwichtig en lekker, vers en opgewekt.

Gastronomie

Vis in het algemeen en snacks.

SERVEERTEMPERATUUR 8°C
Pazo Soñal

De druiven

"Pomace" from the different varieties cultivated on the D.O. Ribeiro

De wijn

Pale straw yellow color, clean and bright. Medium intensity aroma, fine, with White fruits, fennel and fresh herbs. On the palate it is balanced and fresh.

Soil: Different soils from the 4 valleys of Ribeiro, mainly over a subsoil of granite rock.

Winemaking

Traditional fermentation in stainless steel vats at low temperature.

Gastronomie

Vis in het algemeen en snacks.

SERVEERTEMPERATUUR 8°C