• 1

Coto de Hayas Viñas del Cierzo Reserva

Aragonesas Coto de Hayas Viñas del Cierzo Reserva

VARIETEIT

Garnacha, Syrah y Mazuela

PRODUCTIE

Wijn op traditionele manier uitgewerkt, fermentatie bij gecontroleerde temperatuur van 28º-30ºC, 14 dagen maceratie in contact met de huid. De malolactische fermentatie vindt plaats in tanks. Elk variëteit wordt dan gemengd voor de vergrijzing in vaten.

DEGUSTATIE

Kleur: Heldere rode kers en intens.
Aroma’s: Hoge intensiteit, complexe aroma’s van rood en zwart fruit, minerale tonen, licht rokerige en kruidige tonen van de rijping in vaten. Aangename tonen van cacao, koffie en grill.
In de mond: Zoet, vol en vlezig. Harmonieus en evenwichtig. Nasmaak die zich verlengt door fruitige en kruidige noten met die van cacao en koffie die nog verschijnen.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 16º
 

Coto de Hayas Gran Reserva

Aragonesas Coto de Hayas Gran Reserva

VARIETEIT

Garnacha

PRODUCTIE

Na het selecteren van de beste druiven met hand geoogst, wordt elk variëteit afzonderlijk verwerkt. De wijn werd op traditionele manier gefermenteerd bij een gecontroleerde temperatuur van 28 ° C. Een 25-daagse maceratie in contact met de huid.

DEGUSTATIE

Kleur: Vaan diepe robijnrode kleur en hoge glans.
Aroma’s: De aroma’s zijn complex, een mengsel van rijp zwart fruit en balsamieke met kruidige aroma’s en delicate tonen van cacao en gegrilde.
In de mond: Vol en complex in de mond met groot volume. Licht geïntegreerde tannine. Men ontdekt zowel zijn kracht en zijdezacht. Met een zeer lange afdronk. Fruitig en kruidig ontstaan in de retro neus aroma met ook cacao en koffie.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 17º
 

Coto de Hayas Centenaria

Aragonesas Coto de Hayas Centenaria

VARIETEIT

Garnacha

PRODUCTIE

Wijn op traditionele manier gemaakt met koude maceratie gedurende 24 uur. Temperatuurgecontroleerde fermentatie op 26°C. Gevolgd door maceratie van 10 dagen in contact met de huid. Zodra de gewenste doelstellingen bereikt zijn, wordt het uitgelekt en geperst.

DEGUSTATIE

Kleur: Van diepe robijnrood met een hoge helderheid en hoge glans.
Aroma’s: Fruitige en florale aroma’s van grote intensiteit en delicate tonen van kruiden en grillen.
In de mond: Deze wijn is vol, vlezig en harmonieus met een zacht start, het is goed gestructureerd, rijk aan nuances, zeer evenwichtig met een aanhoudende nasmaak.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 14,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 17º
 

Coto de Hayas Fagus

Aragonesas Coto de Hayas Fagus

VARIETEIT

Garnacha

PRODUCTIE

Wijn in de traditionele methode gemaakt. Temperatuurgecontroleerde vergisting op 28 °C. Maceratie voor 2 weken in contact met de huid. Na de alcoholische gisting beheersen we de malolactische gisting in Frans eiken vaten.

DEGUSTATIE

Kleur: Van een diepe kersenrode met robijn hoogtepunten. Duidelijk en helder.
Aroma’s: Intense, delicate en elegante aroma’s met de kwaliteiten van rijpe rode vruchten. Minerale noten, kruidig, gegrild en vanille, zeer goed geïntegreerd in de wijn.
In de mond: Start sterk, vlezig, deze wijn heeft een goed volume, het is evenwichtig in de mond met een concentratie en een goede zuurgraad. Het is persistent, zijdeachtig en rond.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 14,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 17º
 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion