• 1

Coto de Hayas Centenaria

Aragonesas Coto de Hayas Centenaria

VARIETEIT

Garnacha

PRODUCTIE

Wijn op traditionele manier gemaakt met koude maceratie gedurende 24 uur. Temperatuurgecontroleerde fermentatie op 26°C. Gevolgd door maceratie van 10 dagen in contact met de huid. Zodra de gewenste doelstellingen bereikt zijn, wordt het uitgelekt en geperst.

DEGUSTATIE

Kleur: Van diepe robijnrood met een hoge helderheid en hoge glans.
Aroma’s: Fruitige en florale aroma’s van grote intensiteit en delicate tonen van kruiden en grillen.
In de mond: Deze wijn is vol, vlezig en harmonieus met een zacht start, het is goed gestructureerd, rijk aan nuances, zeer evenwichtig met een aanhoudende nasmaak.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 14,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 17º
 

Coto de Hayas Fagus

Aragonesas Coto de Hayas Fagus

VARIETEIT

Garnacha

PRODUCTIE

Wijn in de traditionele methode gemaakt. Temperatuurgecontroleerde vergisting op 28 °C. Maceratie voor 2 weken in contact met de huid. Na de alcoholische gisting beheersen we de malolactische gisting in Frans eiken vaten.

DEGUSTATIE

Kleur: Van een diepe kersenrode met robijn hoogtepunten. Duidelijk en helder.
Aroma’s: Intense, delicate en elegante aroma’s met de kwaliteiten van rijpe rode vruchten. Minerale noten, kruidig, gegrild en vanille, zeer goed geïntegreerd in de wijn.
In de mond: Start sterk, vlezig, deze wijn heeft een goed volume, het is evenwichtig in de mond met een concentratie en een goede zuurgraad. Het is persistent, zijdeachtig en rond.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 14,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 17º
 

Coto de Hayas Wit Jong

Aragonesas Coto de Hayas Wit Jong

VARIETEIT

Chardonnay

PRODUCTIE

Maceratie gedurende 6 uur bij lage temperatuur, traditionele productie bij 16 ° C, gecontroleerde temperatuur, in roestvrijstalen tanks.

DEGUSTATIE

Van een lichtgeel kleur met groenachtige nuances, het is van grote intensiteit met de fruitige en florale sensaties van deze variëteit van druiven.
In de mond is het zacht, harmonieus en vol met een lange en elegante volharding.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 8º
 

Coto de Hayas Rosé Jong

Aragonesas Coto de Hayas Rosé Jong

VARIETEIT

Garnacha, Cabernet Sauvignon

PRODUCTIE

Maceratie gaat vooraf aan fermentatie die plaatsvindt gedurende 6 uur tussen 8 en 10 ° C. Zodra de gewenste doelstellingen bereikt zijn, wordt het teruggewonnen voor de traditionele productie bij een gecontroleerde temperatuur van 16 ° C in roestvrijstalen tanks.

DEGUSTATIE

Van een aardbeien roos kleur heel helder en eerlijk met violette en blauwe reflecties die typerend zijn voor zijn jeugd.
Van goede intensiteit met tonen van gekarameliseerd rood fruit en zeer vers.
In de mond is het groot, rond, fris en zeer goed uitgebalanceerd met een lange persistentie.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 8º
 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion