• 1

El Pazo Wit

Pazo Blanco

De druiven

"Huiden, pulp en kernen fragmenten" van verschillende variëteiten in de D.O. Ribeiro geteeld .

De wijn

Bleek strogeel, schoon en helder. Aroma’s van gemiddelde intensiteit, fijn, met wit fruit, venkel en vers gras. In de mond is het evenwichtig en lekker, vers en opgewekt.

Gastronomie

Vis in het algemeen en snacks.

SERVEERTEMPERATUUR 8°C

Coto de Hayas Roble

Aragonesas Coto de Hayas Roble

VARIETEIT

Tempranillo, Cabernet

PRODUCTIE

Wijn op traditionele wijze en uit twee verschillende variëteiten uitgewerkt en op gecontroleerde temperatuur van 28°C. gefermenteerd. Een twee week maceratie vindt plaats tot de gewenste doelstellingen, het wordt dan uitgelekt en geperst. Beiden variëteiten worden dan vervolgens gemengd.

DEGUSTATIE

Kleur.- Kersen rood met paarse tinten, duidelijk en helder.
Aroma’s: Van gemiddelde intensiteit, fruitig met kruidige noten door de rijping op eiken aangeboden.
In de mond: Zoet, vol en goed gestructureerd, rijk aan tannine met een aanhoudende nasmaak.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 16º
 

Coto de Hayas Crianza

Aragonesas Coto de Hayas Crianza

VARIETEIT

Tempranillo, Garnacha

PRODUCTIE

Wijn op traditionele manier uitgewerkt, bij een gecontroleerde temperatuur van 28ºC. in roestvrij stalen containers. MaceratIe van 15 dagen vindt dan plaats afzonderlijk voor elk variëteit.

DEGUSTATIE

Kleur: Met een intense rode kleur met paarse tinten, duidelijk en helder.
Aroma’s: Van gemiddelde intensiteit en complex, met kruidige en fruitige aroma’s.
In de mond: Zoet, vol, harmonieus, met een aanhoudende nasmaak.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 17º
 

Coto de Hayas Viñas del Cierzo Reserva

Aragonesas Coto de Hayas Viñas del Cierzo Reserva

VARIETEIT

Garnacha, Syrah y Mazuela

PRODUCTIE

Wijn op traditionele manier uitgewerkt, fermentatie bij gecontroleerde temperatuur van 28º-30ºC, 14 dagen maceratie in contact met de huid. De malolactische fermentatie vindt plaats in tanks. Elk variëteit wordt dan gemengd voor de vergrijzing in vaten.

DEGUSTATIE

Kleur: Heldere rode kers en intens.
Aroma’s: Hoge intensiteit, complexe aroma’s van rood en zwart fruit, minerale tonen, licht rokerige en kruidige tonen van de rijping in vaten. Aangename tonen van cacao, koffie en grill.
In de mond: Zoet, vol en vlezig. Harmonieus en evenwichtig. Nasmaak die zich verlengt door fruitige en kruidige noten met die van cacao en koffie die nog verschijnen.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 16º
 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion