• 1

Coto de Hayas Wit Jong

Aragonesas Coto de Hayas Wit Jong

VARIETEIT

Chardonnay

PRODUCTIE

Maceration during 6 hours at a low temperature, traditional wine making at 16ºC under control temperature in stainless steel tanks.

DEGUSTATIE

Kleur: Pale yellow with greenish tones.
Aroma’s: Very high intensity with fruity and floral sensations afforded by the grape variety.
In de mond: Start sterk, vlezig, deze wijn heeft een goed volume, het is evenwichtig in de mond met een concentratie en een goede zuurgraad. Het is persistent, zijdeachtig en rond.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 8º
 

Coto de Hayas Rosé Jong

Aragonesas Coto de Hayas Rosé Jong

VARIETEIT

Garnacha, Cabernet Sauvignon

PRODUCTIE

Maceration prior to fermentation between 8º and 10º C during 6 hours. Once obtained the desired objectives, it is drawn off. Traditional wine making at 16ºC under control temperature in stainless steel tanks.

DEGUSTATIE

Kleur: Strawberry pink, very bright and clean with violet and blues hues typical from its youth.
Aroma’s: Good intensity with red fruit-caramel notes and very fresh.
In de mond: In mouth it is wide, round, fresh and very well balanced; long lasting aftertaste.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 8º
 

Coto de Hayas Rood Jong

Aragonesas Coto de Hayas Rood Jong

VARIETEIT

Garnacha, Syrah.

PRODUCTIE

Traditional wine making at less than 25ºC in stainless steel deposits. Cold maceration for 8 days and carbonic semi-maceration for the Syrah grape. Once obtained the desired objectives, it is drawn off and pressed. After the malolactic fermentations both varieties are blended.

DEGUSTATIE

Kleur: Red cherry colour, with very clean violet hues.
Aroma’s: Medium-high intensity, strong and clean varietal. Fruity and floral notes.
In de mond: Start sterk, vlezig, deze wijn heeft een goed volume, het is evenwichtig in de mond met een concentratie en een goede zuurgraad. Het is persistent, zijdeachtig en rond.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 16º
 

Viña Temprana Blanco

Aragonesa Viña Temprana Blanco

VARIETEIT

Macabeo

PRODUCTION

Na zachte rekking en persing, de gisting begint in roestvrijstalen vaten bij een gecontroleerde temperatuur tussen 18º en 20º C.

DEGUSTATIE

Kleur: Lichtgeel.
Aroma’s: de karakter van dit variëteit van hoge intensiteit. Fruitige aroma’s.
In de mond: Fris, helder en evenwichtig.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 12,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 8º
 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion