• 1

Coto de Hayas Wit Jong

Aragonesas Coto de Hayas Wit Jong

VARIETEIT

Chardonnay

PRODUCTIE

Maceratie gedurende 6 uur bij lage temperatuur, traditionele productie bij 16 ° C, gecontroleerde temperatuur, in roestvrijstalen tanks.

DEGUSTATIE

Van een lichtgeel kleur met groenachtige nuances, het is van grote intensiteit met de fruitige en florale sensaties van deze variëteit van druiven.
In de mond is het zacht, harmonieus en vol met een lange en elegante volharding.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 8º
 

Coto de Hayas Rosé Jong

Aragonesas Coto de Hayas Rosé Jong

VARIETEIT

Garnacha, Cabernet Sauvignon

PRODUCTIE

Maceratie gaat vooraf aan fermentatie die plaatsvindt gedurende 6 uur tussen 8 en 10 ° C. Zodra de gewenste doelstellingen bereikt zijn, wordt het teruggewonnen voor de traditionele productie bij een gecontroleerde temperatuur van 16 ° C in roestvrijstalen tanks.

DEGUSTATIE

Van een aardbeien roos kleur heel helder en eerlijk met violette en blauwe reflecties die typerend zijn voor zijn jeugd.
Van goede intensiteit met tonen van gekarameliseerd rood fruit en zeer vers.
In de mond is het groot, rond, fris en zeer goed uitgebalanceerd met een lange persistentie.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 8º
 

Coto de Hayas Rood Jong

Aragonesas Coto de Hayas Rood Jong

VARIETEIT

Garnacha, Syrah.

PRODUCTIE

Traditionele productie van wijn bij een temperatuur onder 25 ° C in roestvrijstalen containers. Koude maceratie gedurende 8 dagen en semi-carbonische maceratie van Syrah-druiven. Zodra de gewenste doelstellingen bereikt zijn, wordt deze vervolgens hersteld en geperst. Na de malolactische gisting worden de twee soorten vervolgens gemengd.

DEGUSTATIE

Van kersenrode kleur met zeer heldere violette tinten, het is van gemiddelde tot hoge intensiteit, het is een sterke en openhartige variëteit met fruitige en bloemige tonen. Fluweelachtig en goed gestructureerd, het is rond en rijk en van een lang doorzettingsvermogen.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 16º
 

Viña Temprana Blanco

Aragonesa Viña Temprana Blanco

VARIETEIT

Macabeo

PRODUCTION

Na zachte rekking en persing, de gisting begint in roestvrijstalen vaten bij een gecontroleerde temperatuur tussen 18º en 20º C.

DEGUSTATIE

Kleur: Lichtgeel.
Aroma’s: de karakter van dit variëteit van hoge intensiteit. Fruitige aroma’s.
In de mond: Fris, helder en evenwichtig.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 12,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 8º
 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion