• 1

rioja-Bordon-Rosado

VARIETEIT

Grenache en viura.

PRODUCTIE

Verschillende soorten druiven worden gemengd in gelijke verhoudingen. Het fruit wordt dan zachtjes gemalen. De most rust dan 12 uur met de huid van de vrucht alvorens het gedrukt wordt. Het moet dan vergisten in roestvrijstalen containers met temperatuur controle systeem, op ongeveer 20ºC.

DEGUSTATIE

Framboos kleur met roze zalm tinten, zeer helder. De neus toont framboos en citroenzuur. Het is fris in de mond, lekker en groot, zeer persistent.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Geroosterd rood vlees, wild en rijpe en kruidige kazen

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13% ALCOHOL

SERVEERTEMPERATUUR 9/10º

BELONINGEN

 

85 punten : Wijn Enthousiaste, EEUU
Bronzen Medaille : Wereld Award Décanteur, UK
Bronzen Medaille : Wereld Wedstrijd van Brussel, België

 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion