• 1

Abadia del Roble Rode

Ayuso Abadia del Roble Rood

Bereid uit een oogst van keuze, van kersenrode kleur, de neus is elegant, met intense fruitige aroma’s. In de mond is het goed gestructureerd, vol van smaak en vlezige met een goed afloop. Het gaat goed met vlees, gebraad en jonge kazen.

Het moet worden bediend bij een temperatuur van ongeveer 18ºC.

 

Abadia del Roble Rosé

Ayuso Abadia del Roble Rosé

Gemaakt van geselecteerde druiven, het heeft een zeer levendige bes roze kleur. Fris, met fruitige aroma’s. Glad en gehoornde in de mond met florale nuances en een elegante afdronk.
Gaat goed met rijstgerechten, vis stoofschotels en pasta.
Het zou moeten koud geserveerd worden, bij een temperatuur tussen 6 en 8 °C.

 

Abadia del Roble Wit

Ayuso Abadia del Roble White

Gemaakt met geselecteerde druiven van de Airén variëteit. Van lichtgele kleur met sterke frisse aroma’s. Goed gestructureerd en fruitig in de mond met een fantastische afwerking.

Het moet koud geserveerd worden, bij een temperatuur van ongeveer 6 et 8ºC, met vis en/of groeten.

 

Estola Crianza

Ayuso Estola Crianza

Gemaakt van een selectie van de beste Tempranillo wijngaarden. Na de gisting, is het in Amerikaanse eikenvaten gelaten, in diepe kelder, tot de volheid van zijn buitengewone karakter bereikt is. Van intense kersenrode kleur, fijn, met complexe rijping aroma’s op elegante noten van kruiden aroma’s.

Krachtig en vol van smaak in de mond, met een perfecte evenwicht tussen fruitige noten en degene die tijdens de rijping op eiken verworven. Met langdurige nasmaak enen fantastische afwerking. Uitstekend met gebraad, alle vlees, wild en kaas.
Het zou moeten in glazen bediend worden, die de uitstekende eigenschapen ervan waarderen en bij een temperatuur van ongeveer 18ºC.

 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion