• 1

Bodegas Ayuso

Ayuso Abadia del Roble Rood

Bereid uit een oogst van keuze, van kersenrode kleur, de neus is elegant, met intense fruitige aroma’s. In de mond is het goed gestructureerd, vol van smaak en vlezige met een goed afloop. Het gaat goed met vlees, gebraad en jonge kazen.

Het moet worden bediend bij een temperatuur van ongeveer 18ºC.

 

Ayuso Abadia del Roble Rosé

Gemaakt van geselecteerde druiven, het heeft een zeer levendige bes roze kleur. Fris, met fruitige aroma’s. Glad en gehoornde in de mond met florale nuances en een elegante afdronk.
Gaat goed met rijstgerechten, vis stoofschotels en pasta.
Het zou moeten koud geserveerd worden, bij een temperatuur tussen 6 en 8 °C.

 

Ayuso Abadia del Roble White

Gemaakt met geselecteerde druiven van de Airén variëteit. Van lichtgele kleur met sterke frisse aroma’s. Goed gestructureerd en fruitig in de mond met een fantastische afwerking.

Het moet koud geserveerd worden, bij een temperatuur van ongeveer 6 et 8ºC, met vis en/of groeten.

 

Ayuso Estola Reserva

Gemaakt uit een selectie van de beste Tempranillo en Cabernet Sauvignon druiven. Na de gisting, is het in Amerikaanse eiken vaten gelaten tot de volheid van zijn buitengewone karakter bereikt is.
Met een kersenrode kleur met bakstenen rode tinten. Warm, met intense aroma’s en fruitige tonen op een uitstekende basis van de rijping in hout.

Vol en rond in de mond, gevolgd door een evenwicht tussen de nuances van de variëteit en de kenmerken die tijdens de rijping in eiken verworven.
Uitstekend met gebraden, rood vlees, wild en halve rijpe kazen
Het zou moeten bediend worden in glazen die de kwaliteiten ervan waarderen en bij een temperatuur van ongeveer 18ºC