• 1

Maximo Tempranillo

Bodegas Maximo Tempranillo

VARIETEIT

Tempranillo 100%

PRODUCTIE

In roestvrij stalen vaten met ‘macération pelliculaire’(inweking van de schil in het sap) gedurende 12 dagen.

DEGUSTATIE

Deze rode wijn is van rijpe kersen rode kleur met aroma’s van rode kersen en rond, met hints van tabak en vanille. In de mond is het helder, fluweelzachte met gladde tanninen.
De aanhoudende smaak is die van rood fruit met hint van zoethout en munt.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Omdat het zo glad is, is het perfect met tapas, maar ook met alle rood vlees en gebraden lamvlees.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 16/18º
barricaTIJD IN VAT, 6 maanden (6 maanden in Amerikaanse eiken vat (60%) en in Franse eiken vat (40%) )
Tijd in fles, 6 maanden

Maximo Rosado Bobal

Maximo Rosado

VARIETEIT

Bobal 100%

PRODUCTIE

Koude maceratie voor 24 uur. Must traditionele vent (‘Sangrado’). Gisting in roestvrij stalen vaten op 18ºC gedurende 21 dagen bij gecontroleerde temperatuur.

DEGUSTATIE

KLEUR : Wild roze kersen, helder en intense, zeer aantrekkelijk.
ARÔMA : aardbei en rijpe perzik met tonen banaan.
GLOBALE OMERKING : In de mond is het warm en delicaat, droog, fluweelachtige met goede structuur en een aanhoudende smaak van intense rijpe fruiten.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Ideaal met een mediterraan gerecht, het past heel goed met alle soorten pasta en rijst gerechten, wit vlees en worst.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 12,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 9/11º

Maximo Viura Wit

Maximo White Viura

VARIETEIT

Viura 100%

PRODUCTIE

De must wordt verkregen door hydropneumatische druk, de gisting neemt plats in roesvrij stalen vaten en bij een gecontroleerde temperatuur van 18ºC gedurende 21 dagen.

DEGUSTATIE

KLEUR : Heel bleek met groene vonken, kenmerken van de Viura druiven. Hun groene accenten duiden zijn frisheid aan.
ARÔMA : Een mix van lavendel en hooi die   groene appel herinneren, met delicate aroma’s van bloemen en citrusvruchten, intense.
GLOBALE KENMERKEN: Rond en zacht in de mond, droog, goed gestructureerde zuurgraad die een glad maar subtiel gekruid smaak laat.

CULINAIRE OVEREENKOMSTEN

Ideaal met zeevruchten, gegrild vis en als aperitief.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 11,5% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 9/11º

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion