• 1

Corona d'Aragón Garnacha
Corona d'Aragón

VARIETEIT

Garnacha 100%

PRODUCTIE

De druiven worden gekoeld tot een temperatuur van 8 à 10 ºC. Gedurende 4 tot 5 dagen, en om een maximaal nut te halen neemt de maceratie plaats. Vervolgens wordt gefermenteerd bij 26ºC. met afschakeling en constante pompen, om een zeer geconcentreerde wijn te krijgen.

DEGUSTATIE

Het resultaat van dit proces, een wijn met een intense rode kleur met paarse randen, een intens boeket, schoon, met noten van frambozen, kersen, bosbessen, en een visserij-basis met pittige balsamico. In de mond is het intens, het vult de mond langzaam in met smaken van rijp fruit, met een lange, fruitige afdronk.

TECHNISCHE INFORMATIE

BEVAT 13% ALCOHOL
SERVEERTEMPERATUUR 13/15º

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion