• 1

Fernández de Piérola Cyatho

VARIETEIT

100% Verdejo

ONTWIKELING

De oogst gebeurt ‘s nachts en zo komen de druiven in kelder bij lage temperaturen. De gisting vindt plaats in roestvrijstalen tank bij lage temperatuur (16º-18ºC), om de extractie van de meeste verse smaken te krijgen, gedurende 19 dagen, tot al de suiker uitgewonnen is. Na de bezinksel een eerste keer uitgestroomd is (zware druivendraf), zullen we de wijn in contact met de fijne druivendraf houden, door ze 2 keer per week om al het vet dat het product het gewenste volume geeft te extraheren.

Zodra dit proces voltooid is, zullen we de wijn klaren en stabiliseren zo respectvol mogelijk om het daarna te bottelen altijd bij inerte atmosfeer.

DEGUSTATIE

KLEUR : Stro geel met groene reflecties, schoon en helder.
AROMA : Intense rassen aroma’s van wit fruit met zeer aangenaam kruiden noten (venkel, tijm, enz.), en minerale accenten.
IN DE MOND : Droog, lekker, met een perfecte balans tussen fruit en rassen bitter tintje, rondheid en vet door de drafwerk gemaakt. Hebzuchtig en lekker met een elegante en fijne afwerking, juist natuurlijke zuurgraad.

TECHNISCHE INFORMATIE

SERVEERTEMPERATUUR 8/10º
 

Vanden Bussche & Zoon

Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : 02 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : 0475 73 90 46
02 428 32 20 Bel onze kantoren
0475 73 90 46 Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Vinos Granada on Facebook

Connexion