De historische traditie van de fijne wijnen, gekoppeld aan een vastberaden streven, bouwkunde, en de goede praktijken van onze gemeenschap, hebben het bestaan van de grootste kelder van oorspronkelijke benaming van Cariñena en van het geheel van de autonoom gemeenschap van Aragon.

Grandes Vinos y Viñedos S.A. werd opgericht om het verkoop van een aantal coöperatieve van oorspronkelijke benaming van Cariñena, met behulp van een nieuwe bedrijfsnaam, de meeste moderne apparatuur en een personeelsbestand van het hoogste niveau van kwalificatie in verschillende gebieden.

Grandes Vinos y Viñedos

Buiten de coöperatieve, de aanbeeldhouders van de vennootschap omvatten de regering van Aragon, door het Instituut Aragonés de Fomento (Ontwikkeling instituut van Aragonese), zoals de drie meest stevige financiële instellingen in Aragon, die in tijd werden genoemd : Caja de Ahorros de la Inmaculada (Immaculate Conception Savings Institution), Ibercaja, en Multicaja.

Het bedrijf bestaat nu uit de volgende coöperatieve : Cooperativa San José de Aguarón, opgericht in 1955, Cooperativa San Bernabé de Cosuenda (1955), Cooperativa San Roque de Alfamén (1950), SAT de Cariñena (1967) en Cooperativa Nuestra Señora del Pilar de Villanueva de Huerva (1950).

2002 zag de uithuldiging van de nieuwe faciliteiten van de kelder, die meer dan 60.000 m2 is en uitgerust met de nieuwste geavanceerde technologie.
Een gebouw met roestvrijstalen tanks van 10.000 tot 200.000 liter, een bottelarij van een productieniveau van 12.000 flessen/uur, en een verhouding fabriek met een capaciteit van 20.000 vaten.

Sinds de oprichting heeft Grandes Vinos y Viñedos haar strategie op kwaliteit gebaseerd, innovatie en inzet van haar entourage, en haar omgeving. Met de nadruk op de moderniteit van nieuwe werk systemen en controle van alle processen. Beginnend met druiven, het creëren van unieke wijnen met veel karakter, geworteld in regio.

Grandes Vinos y Viñedos heeft zich gevestigd als de toonaangevende Cariñena wijn D.O., de grootste van alle gemeenschap van Aragon, en een van de sterkste in de Spaanse wijnindustrie, met haar merken in toenemende aanwezigheid op binnenlandse markt en export.

“De Collectie de Grandes Vinos y Viñedos is vol indrukwekkende waarde.”

 
 
Vanden Bussche & Zoon
Vinos Granada
Breeschstraat 29
1020 Brussel, Belgïe
Tél : +32(0)2 428 32 20
M. BUTTINI Angelo (Sales Manager)
Mobile : +32(0)475 73 90 46
02 428 32 20Bel onze kantoren
0475 73 90 46Bel onze Sales Manager
Google Maps
Breeschstraat 29 1020 Brussel, Belgïe

Volg ons ook op :

Voordat we ons verlaten...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten, onze jaartallen, ...